• slide6
  • slide6
  • slide6
  • slide6
  • slide6
  • slide6
  • slide6
  • slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

07/24 1400


ام بی ای نیوز:
شیوع بیماری کووید-19 باعث شد تا نوعی رکود نسبی بر صنعت رستوران داری حاکم گردد اما این صنعت هنوز کاملا از دست نرفته است. به لطف واکنش‌های سریع و تمایل به سازگاری با شرایط جدید، رستوران‌ها در هر اندازه، مکان و جایگاهی موفق به بقا شدند. با بازگشایی برخی رستوران‌ها مشخص شد که بعضی از تغییرات مدت‌ها پایدار خواهند ماند.


با تعطیلی 110 هزار رستوران به دلیل شیوع گسترده کرونا، فعالان این صنعت به سرعت فهمیدند که باید برای بقا با شرایط جدید بسازند. اکنون که مدتی از این سازگاری می‌گذرد، همگان دریافته اند که این صنعت پتانسیل تطابق با وضعیت جدید را دارد.

بسیاری از این تغییرات حتی پس از کمرنگ شدن این همه گیری نیز ماندگار خواهند بود. رستوران‌ها از این اتفاق درس عبرت گرفته و آموخته اند که برای جلوگیری از آثار مخرب بحران‌های بعدی باید رویکرد سابق خود را تغییر بدهند.


بارز ترین تغییری که در روند بازگشایی رستوران‌ها به چشم می‌خورد، تاکید مجدد بر روی رعایت نکات بهداشتی است. در دوران کرونا، برخی دولت‌ها رستوران‌ها را مجبور به رعایت اصول بهداشتی کردند. بعد از پایان همه گیری نیز انجام این نوع اقدامات اختیار خواهد بود اما برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار در آینده ضروری به نظر می‌رسد.

برخی اقدامات مثل استفاده از ماسک و حفظ فاصله دو متری بین صندلی‌ها به احتمال زیاد با اتمام همه گیری دیگر انجام نخواهند شد اما موارد دیگر نظیر شستشوی مکرر دست‌ها، تعبیه ایستگاه‌های مخصوص ضدعفونی دست برای مشتریان و ضد عفونی منظم محیط رستوران همچنان پابرجا خواهند بود. به طور کلی پس از پایان همه گیری کرونا نیز نسبت به گذشته این صنعت رعایت بهداشت را جدی‌تر می‌گیرد زیرا به این ترتیب می‌توان جلوی ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را گرفت.

پروتکل‌های ایمنی و بهداشتی در رستوران‌ها ممکن است به یک سطح علمی استاندارد برسند. برخی متصدیان امر نیز شاید برای استریل و ضد عفونی تجهیزات آشپزخانه به دنبال استفاده از پوشش‌هایی از جنس نانو ذرات فلزی باشند.


در ایام کرونا ضرورت استفاده از فناوری مدرن در رستوران‌ها بر همگان ثابت شد. از منو‌های مبتنی بر کد کیو آر گرفته تا رزرو و ثبت سفارش کامپیوتری، در طول یک سال گذشته تکنولوژی توانسته بقای این صنعت را تضمین کند. این ابزار‌ها در آینده نیز به طور فزاینده ای به کار خواهند آمد.

فناوری‌هایی مثل منوی دیجیتال نه تنها رستوران‌ها را سالم تر بلکه کارامد تر از قبل نیز می‌کنند. با بازگشایی رستوران‌ها و استقبال مجدد مشتریان از آن‌ها، اهمیت این بهره وری بیش از گذشته به چشم خواهد آمد. در نهایت خاطرات بهتر و خوشایند تری نیز در ذهن مشتریان نقش خواهند بست.

پس از مدتی ربات‌ها جای فناوری دیجیتال را خواهند گرفت. در حال حاضر ربات‌ها در کارخانه‌های بسته بندی مواد غذایی نقشی اساسی را ایفا می‌کنند. وجود صندوقداران، نظافتچی‌ها و حتی آشپز‌های رباتیک در آینده به کسب و کار‌ها کمک می‌کنند تا ضمن پذیرایی از تعدادی بیشتری از مشتریان، بر سرعت خود نیز بیفزایند.

سیستم‌های تحویل سفارشات آنلاین به تنهایی در سال 2020 مبلغ 45 میلیارد دلار درآمدزایی داشته و احتمالا مدتی طول خواهد کشید تا رستوران‌های معمولی جای آن‌ها را بگیرند.

حتی با بازگشایی رستوران‌ها، مردم احتمالا باز هم تا مدتی نخواهند توانست با خیال راحت به صرف غذا در رستوران بپردازند. همچنین سیستم ثبت سفارش آنلاین و تحویل غذا دم درب منزل آن قدر کار را راحت کرده که به سختی محبوبیتش در میان مردم کم خواهد شد.


در ادامه نمی‌توان از مزایای اقتصادی تاسیس یک رستوران بیرون بر چشم پوشید. از آن جا که این قبیل رستوران‌ها در مقایسه با بقیه به فضا و وسایل کمتری نیاز دارند، هزینه‌ها نیز کاهش می‌یابند. کارشناسان هشدار می‌دهند که شاید تا سال 2025 رستوران‌های معمولی رونق سابق خود را باز نیابند بنابراین احتمالا بسیاری از رستوران‌ها برای احیای سریع تر خود به تاسیس شعبه‌های بیرون بر تمایل پیدا خواهند کرد.



امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود