خبر

بسته بندی طبیعی برای مواد طبیعی

ام بی ای نیوز: به مدت چند دهه، پلاستیک یک نگرانی محیط زیستی بزرگی بوده است. از دهه ۱۹۵۰ میلادی تاکنون، بیش از ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده اند. بسته بندی هایی مواد غذایی از جنس پلاستیک هستند. ما همه جا از پلاستیک استفاده می کنیم. ما بسته بندی های پلاستیکی را دور می اندازیم. سهم عمده ای از صنعت بسته بندی به پلاستیک اختصاص دارد. در همین حال تجزیه پلاستیک به طور متوسط بیش از ۳۰۰ سال زمان می برد.در تلاش برای جایگزین کردن پلاستیک، ایده ارائه نخستین بسته بندی از جنس سبزیجات مطرح و یک گونه خاص از کدو حلوایی به نام «Lagenaria» به عنوان بسته بندی انتخاب شد.Lagenaria خشک برای بسته بندی مواد غذایی ایده آل است. اینجا فواید آن بیان می شود:دوستی با محیط زیستالگوی منحصر به فرداندازه منحصر به فردزمان تجزیه – ۱ سالمقاومت در برابر نور و آبشکل و استحکام مناسب برای حمل و نقلاز لحاظ بصری، lagenaria با بسته بندی معمولی فرق می کند، بنابراین به محصول اجازه می دهد تا از سایر برند ها متمایز باشد. بسته بندی طبیعی برای محصولات طبیعی.

مرضیه فروتنwww.packagingoftheworld.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا