خبر

گروه اسنپ: یک دهه تلاش برای ساخت کسب‌وکار به دلیل قطع اینترنت در حال نابودی است

حدود دو هفته از قطع اینترنت می‌گذرد. گروه اسنپ در واکنش به آسیب‌های ناشی از این موضوع اعلام کرد توسعه در همه بخش‌های این شرکت متوقف شده و به دلیل فناوری‌محور بودن ماهیت این کسب‌وکار حتی امکان انجام فعالیت‌های معمول نیز وجود ندارد.

گروه اسنپ اعلام کرد اختلال گسترده در شبکه ارتباطات این شرکت را با چالش جدی روبه‌رو کرده و مسیری که ساخت آن بیش از یک دهه به طول انجامیده در عرض چند هفته در حال نابودی است. در صورت تداوم این وضعیت دور از ذهن نیست که بار دیگر اقتصاد دیجیتال ایران با مشکلات جبران‌ناپذیری، از جمله مهاجرت گسترده افراد متخصص و در نهایت کوچک‌تر شدن اکوسیستم فناوری، مواجه شود.

پیشتر گروه اسنپ اعلام کرده بود که اختلال در شبکه‌ ارتباطات آسیب جدی به بخش‌های مختلف این شرکت وارد کرده و موجب کاهش تا ۸۰ درصدی درخواست‌های کاربران و کاهش فروش روزانه ۵۰۰ میلیارد تومانی کسب‌وکارهای فعال در این سوپراپ شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا