خبر

تحولات اخیر بازار موادغذایی منجمد ایران

ام بی ای نیوز: در ماه‌های اخیر بازار مواد غذایی منجمد دچار تغییر و تحولات بسیاری شده و این نوسانات بر نحوه فعالیت تولیدکنندگان اثرگذاشته است. این اطلاعات بخشی از گزارش تحقیقاتی شرکت پژوهش بازار و رسانه امروز (emrc) از بازار موادغذایی منجمد است که در ادامه داده‌های کامل‌تری از آن را می‌خوانید.سبزی قرمه و آش پرچم‌دار بازارطبق آخرین تحقیقات انجام شده توسط emrc بازار موادغذایی منجمد شامل: خمیرهای منجمد، گوشت خام، گوشت منجمد و سبزیجات منجمد که به ترتیب ۱۰%، ۳%،۷۸%و ۹% از سهم بازار را به خود اختصاص داده اند، می‌شود. از میان زیرگروه‌های این بخش از بازار، گروه سبزیجات منجمد تحولاتی را به خود دیده است.بررسی‌ها نشان می‌دهد: در زیر گروه سبزیجات منجمد، مصرف کنندگان بیشتر به بسته‌های کمتر از ۹۰۰ گرم گرایش دارند. این بسته بندی ۹۸% از کل این بازار از نظر سایز محصول را به خود اختصاص داده است.چنین آماری مشخص می‌کند، سایز های دیگر این محصولات از فروش کمتری برخوردارند. همچنین زیرگروه سبزیجات برگی مانند سبزی قرمه سبزی، سبزی آش و غیره بیشترین تقاضا را در میان انواع سبزیجات منجمد موجود دارند و روند رشد این محصولات در طی یک سال گذشته افزایشی بوده است. روندی که منجر شدهسهم فروش این گروه محصولی در خرداد ۹۹ به ۵۴% برسد.بررسی وضعیت زیرگروه گوشت منجمد در بازار موادغذاییبررسی وضعیت زیرگروه گوشت منجمد در بازار موادغذایی منجمد نیز جالب توجه است. در زیرگروه گوشت منجمد، انواع برگر با سهم فروش معادل ۵۹% و انواع کباب با سهم فروش ۳% به ترتیب بیشترین و کمترین میزان فروش را در زیرگروه گوشت منجمد به خود اختصاص داده‌اند.همچنین در طول یک سال گذشته سهم فروش انواع برگر در حال افزایش است. نسبت به برگرها، کباب‌ها در دوره خرداد ۹۹ شاهد افت فروش اندکی بوده‌اند. محبوبیت و قدمت بیشتر برگرها نسبت به سایر انواع گوشت‌های منجمد در بازار می‌تواند عامل مهم این تغییر باشند. لازم به ذکر است: انواه کباب های منجمد طی سال های اخیر به این گروه محصولی اضافه شده‌ و تا کنون نتوانسته‌اند سهمی که باید را از این گروه از آن خود کنند.در مجموع شرکت پژوهش بازار و رسانه امروز (emrc) پس از پایش صنعت خرده فروشی در ۲۴ شهر کشور گزارش بازار موادغذایی منجمد را در میان خانوارهای ایرانی ارائه کرده است.mbanews.ir- نرگس فرجی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا