خبر

تغییر چیدمان خرده‌فروشی‌های کانادا در پی جنگ تعرفه‌ای آمریکا

اعمال تعرفه‌های ۲۵درصدی بر کالاهای کانادایی توسط دولت آمریکا، سر و شکل فروشگاه‌های زنجیره‌ای را در کانادا عوض کرد.

جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا، مردم کانادا را به خرید محصولات کانادایی و پرهیز از خریدن محصولات وارداتی از آمریکا سوق داده است. بسیاری از خرده‌فروشی‌ها در کانادا از طریق نصب تگ‌هایی روی محصولات و بالای قفسه‌های فروشگاه‌ها توضیح می‌دهند چه محصولاتی در کانادا تهیه شده‌اند تا توجه مصرف‌کنندگان را به خرید محصولات تولید کانادا جلب کنند.

ترامپ ادعا کرده کانادا ۹۵ درصد از محصولات مورد نیاز خود را از آمریکا تهیه می‌کند. این در حالی‌ست که طبق آمار آژانس فدرال کانادا، در سال ۲۰۲۴، ۶۲.۲ درصد از کل واردات کانادا از آمریکا بوده است.

جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا اعلام کرده که در پاسخ به تعرفه‌های اعمال‌شده توسط دولت آمریکا، تعرفه‌ی ۲۵درصدی بر کالاهای آمریکایی اعمال خواهد کرد و تعرفه روی کالاهای آمریکایی، تا زمانی که تعرفه روی کالاهای کانادایی وجود داشته باشد، اعمال خواهد شد. به باور بسیاری از کارشناسان، این وضعیت، به بالا رفتن هزینه‌ی مواد غذایی، بنزین و خودرو و از دست رفتن هزاران شغل منجر خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا