بانک آینده در راستای پروژه «ریال دیجیتال» بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با استفاده از اپلیکیشن «آبانک» وارد فاز عملیاتی این پروژه شده است. مسعود وکیلینیا، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک ارتباط فردا، در مراسم رونمایی از این محصول ، به «ریال دیجیتال» بهعنوان یکی از بهروزترین پروژههای بانک مرکزی اشاره کرد و نقش بانک آینده را در توسعه آن، حیاتی خواند.
طبق صحبتهای مدیرعامل ارتباط فردا، ایران با پیشرفتهای قابلتوجه در این حوزه، اکنون در مرحله آزمایشی و در کنار ۳۶ کشور دیگر قرار دارد که وارد این فاز شدهاند. همچنین، تا به امروز تنها سه بانک در ایران وارد این مرحله شدهاند و بانک آینده یکی از پیشگامان این مسیر است.
وکیلینیا، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباطفردا (بازوی عملیاتی بانکآینده) در آیین رونمایی از دو محصول ارزنده این بانک؛ «چکاد» و فاز عملیاتی «ریالدیجیتال»، از ریالدیجیتال، بهعنوان بهروزترین پروژه بانک مرکزی ج.ا.ایران یاد کرد که در بانکآینده، توسعه داده شده است.
به گزارش روابطعمومی بانک آینده؛ در این مراسم که با حضور مدیرعامل، اعضای هیأتمدیره، مدیران امور و رؤسای ادارات مرکزی و جمعی از رؤسای شعب بانکآینده، برگزار گردید، وکیلینیا اظهار داشتند: «ریالدیجیتال» پروژهای نوین و بهروز است که با پیگیری بانکمرکزی ج.ا.ایران طی ۲ سال اخیر، عملاً ایران را بهعنوان کشوری پیشرو در این حوزه، معرفی کرده است.
ایشان در همین رابطه افزودند: در حالحاضر در این عرصه، ۴۴ کشور در فاز تحقیقات، ۳۰ کشور در فاز اثبات مفهوم، ۳۶ کشور در فاز پایلوت و ۳ کشور هم موفق به اجرای نهایی شدهاند که ایران در مرحله پایلوت و جزء ۳۶ کشور جهان، قرار دارد. آقای وکیلینیا خاطرنشان کردند: تا امروز ۳ بانک در کشور وارد فاز پایلوت در محیط عملیاتی شدهاند و بانک آینده از جمله آنها است که با اپلیکیشن «آبانک»، عرضه ریالدیجیتال را شروع کرده و عملاً وارد فاز عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا در ادامه با اشاره به مطالعات اولیه و چگونگی راهاندازی این محصول و شیوه بهرهگیری از آن در بستر «آبانک»، به بیان برخی از مزایای ریالدیجیتال از جمله: امنیت بیشتر، افزایش دسترسی مالی، کاهش هزینه پذیرنده¬ها و در نهایت تراکنشهای سریعتر برونمرزی، پرداختند.