خبر

واکنش دکتر عبیدی به بحران مولکول والسارتان

 در روزهای گذشته خبر جمع آوری داروی «والزارتان» ۷ شرکت دارویی کشور توسط سازمان غذا و دارو، شوک دیگری را به جامعه وارد کرده است. این دارو در ۲۲ کشور جهان در حال جمع آوری بوده و ایران نیز از جمله آنهاست. داروسازی دکتر عبیدی یکی از شرکتهای‌ست که نامش میان هفت شرکت دارویی دیگر آمده است. شرکت داروسازی دکتر عبیدی بعد از انتشار خبر مورد نظر به سرعت واکنش را در صفحه اینستاگرامی خود بازگو کرده است. این شرکت اعلام کرده بطور داوطلبانه تمامی داروهای حاوی مولکول والسارتان را از سطح بازار حوزه فعالیتش جمع آوری می‌کند. این شرکت در حالی خبر مورد نظر را در رسانه‌ی خود منتشر کرده که هنوز بسیاری از رسانه‌ها نسبت به اتفاق رخ داده واکنش نشان نداده‌اند و این موضوع نشان از همراهی شرکت دکتر عبیدی با مشتریانش دارد.
در صفحه رسمی شرکت داروسازی دکتر عبیدی آمده: ” شرکت داروسازی دکتر عبیدی مواد اولیه خود را از منابع معتبر و دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی امریکا و آژانس دارویی اروپا و براساس استانداردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب می‌کند. منابع مورد استفاده داروسازی دکتر عبیدی مورد تایید و استفاده ۲۵ کشور اروپایی و کانادا و آمریکاست. از همین جهت، با توجه به اینکه اولویت داروسازی دکتر عبیدی، تمرکز بر اطمینان از سلامت بیماران و رعایت استانداردهای جهانی است، همپای این کشورها اقدام به توقف فروش و جمع آوری داوطلبانه داروهای خود نموده است. بنابراین به بیماران توسعه می‌شود، جهت دریافت داروی جایگزین به پزشک متخصص مراجعه و درمان مناسب دیگری را جایگزین کنند. ”
بنابراین این شرکت به جای انتشار تکذیببه و اسناد استاندارد بودن داروهای خود سریعا با جامعه همگام شده و داروهایش را جمع آوری کرده است. واکنشی که معمولا از برندهای ایرانی دیده نمی‌شود و آنها دائم در پی تکذیب خبرهای منفی نسبت به خود هستند. این درحالی‌ست که با واکنش مناسب نسبت به خبرهای بحرانی برند می‌تواند، اتفاقات اطراف خود را به درستی مدیریت و نامش را با باری مثبت در ذهن مخاطبان هک کند.
همچنین کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، به خبرنگار مهر، گفت: داروی والزارتان توسط ۱۷ شرکت دارویی در داخل تولید می شود که محصول ۷ شرکت دچار مشکل بوده و جمع آوری آنها در دستور کار قرار گرفت. وی با تاکید بر اینکه محصول ۱۰ شرکت دیگر در بازار دارویی کشور وجود دارد، در ارتباط با واردات این دارو، افزود: ظاهرا واردات این دارو به صورت کامل و آماده وجود ندارد و تنها ماده موثره آن وارد و در داخل تولید می شود. جهانپورادامه داد: ماده موثره شرکت چینی این ۷ شرکت دارویی از این محصول برای تولید والزارتان استفاده می کردند، دچار ناخالصی بوده و جمع آوری شده است. سخنگوی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که ریکال نشانه حساسیت یک نظام دارویی تلقی می شود، گفت: عمده نیاز کشور به این دارو توسط همین ۱۷ شرکت داخلی تامین می شود که محصول ۷ شرکت دچار مشکل، ریکال شده است.
لازم به ذکر است: ماده موثره مورد استفاده در ساخت این دارو، دارای ناخالصی ان دی ام ای ( ان نیتروز دی متیل آمین) است که اثرات مخربی را بر بدن بیمارانی می‌گذارد. بسیاری از بیمارانی که با فشارخون درگیرند از این دارو استفاده می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا