سرلاک؛ یکی از برندهای نام آشنا در حوزهی غذای کودک است که در ایران چندین نسل با آن خاطره دارند. این برند که توسط شرکت نستله به بازار ارائه میشود، چندی پیش رویدادی را برای کارکنان خود با اجرای DMN-A Brand Experience Agency و طراحی شرکت ارتباط تصویر اشاره برگزار کرد. این رویداد به منظور اطلاع رسانی درباره تغییرات ایجاد شده درطرز تهیه و دستور العمل محصولات برند سرلاک برگزار شد.
این رویداد در فضایی متفاوت برگزار شد. فضایی که تمامی آن با المانهایی که یادآور محصولات برند سرلاک هستند، طراحی شده بود. یکی از المانهای اصلی بکار رفته در این رویداد خوشههای گندم بود که در جای جای فضا دیده میشدند. گندمی که یکی از مواد اولیه اصلی محصولات سرلاک را تشکیل میدهند.
در بخش دیگری از فضای رویداد؛ قوطیهای فلزی بسته بندی برند سرلاک در جعبههای چوبی خودنمایی میکردند. قوطیهایی که محتوای داخلی آنها سالهاست به عنوان منبع غنی از مواد غذایی برای کودکان در خانههای ایرانیان حضور دارند.
“شهرزاد سخایی مدیر برند سرلاک” دربارهی علل برگزاری این رویداد گفت: تمامی محصولات شرکت نستله بر پایه اصول علمی و تخصصی تهیه میشوند. در همین راستا چندیست تغییراتی در دستور تهیه محصولات برند سرلاک ایجاد شده است. این تغییرات؛ دامنه جدیدی از ارتباطات را پیش روی برند سرلاک میگشایند. تغییراتی که باید توسط تیم تخصصی به گروه مخاطبان خاص (پزشکان، پرستاران و…) ، معرفی شوند. شرکت نستله به منظور اطلاع رسانی درباره تغییرات محصولات برند سرلاک گردهمایی داخلی را برگزار کرده است. در این گردهمایی اعضای تیمهای مختلفی که به نوعی درتولید و عرضه برند سرلاک سهیم هستند، حضور داشتند.
سخایی در ادامه افزود: سرلاک؛ برندی باسابقه است که به عنوان رهبر بازار حوزه فعالیت خود شناخته میشود. محصولات برند سرلاک برای گروه سنی ۶ ماه به بالا (نوزادان) که خوردن غذای تکمیلی را شروع میکنند، تهیه شده است.
مدیر برند سرلاک گفت: سرلاک، برندیست که در بازار ایران و جهان با هشت محصول شناخته میشود. هشت محصولی که در دستورالعمل جدید تهیهی آنها مانند قبل از مواد اولیه طبیعی استفاده شده است. غلات؛ نقش پررنگی در مواد اولیه دستورالعمل جدید محصولات برند سرلاک دارند. غلاتی که با حذف شکر فضای بیشتری را در محصولات جدید به خود اختصاص دادهاند. البته حذف شکر به این معنی نیست که محصولات جدید فاقد شیرینی هستند، در ترکیب جدید از شکر طبیعی مواد اولیه برای شیرین شدن محصولات استفاده شده است. انواع ویتامینها، آهن و کربوهیدراتها از جمله مواد اولیه دیگریست که در محصولات سرلاک مورد استفاده قرار میگیرند.
سخایی در پایان افزود: چندیست سازمان بهداشت جهانی برکاهش شکر بکار رفته در محصولات بخصوص محصولات مورد استفادهی کودکان تاکید میکند. طبق اعلام این سازمان، شکر تاثیرات مخربیبر سلامتی کودکان دارد. تاثیراتی که در سنین بالا خود را نشان داده و شرکت نستله به منظور حفظ سلامتی مصرف کنندگان خود کاهش شکر را در ترکیب بندی محصولات خود در دستور کار قرار داده است. محصولات برند سرلاک نیز از این قائده مستثنی نیستند و بهینه سازی شده اند.