خبر

کرافت هاینز با بزرگ‌ترین کمپین تاریخ خود به استقبال America250 رفت

شرکت کرافت هاینز همزمان با نزدیک شدن به دویست‌وپنجاهمین سالگرد استقلال آمریکا، بزرگ‌ترین کمپین بازاریابی سبد محصولات خود را با عنوان «United Tastes of America» آغاز کرده است.
این کمپین که از روز یادبود آمریکا (Memorial Day) و همزمان با شروع غیررسمی فصل تابستان و دورهمی‌های باربیکیو اجرا می‌شود، بر غذاهای محبوب فضای باز و محصولات برندهای مختلف کرافت هاینز تمرکز دارد؛ از جمله هات‌داگ‌های اسکار مایر، کچاپ و خردل هاینز، پنیر کرافت و مایونز این شرکت.
تبلیغات این کمپین در قالب دیجیتال، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محیطی، ویدئوهای آنلاین و فروشگاهی منتشر می‌شود. همچنین کرافت هاینز، که از حامیان رسمی برنامه America250 است، چند محصول ویژه و محدود نیز روانه بازار کرده؛ از جمله محصولات ستاره‌ای شکل از برندهای Ore-Ida، Velveeta و Jet-Puffed.
به گفته این شرکت، این کمپین علاوه بر معرفی تنوع محصولات، بر سابقه تاریخی برندهای کرافت هاینز نیز تأکید دارد؛ برندهایی که برخی از آن‌ها بیش از یک قرن قدمت دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا