بعد از توییتهای خشونتآمیز و تهدیدهای ترامپ، توییتر مدلی برای اصلاح محتوای پلتفرمش در نظر گرفت و با وجود پیامدهای موجود آن را اعمال کرد.
توییتهای ترامپ برچسب خوردهاند. و پس از این بود که ترامپ با بیش از ۸۰میلیون فالوئر در توییتر، تهدید بزرگتری را عنوان کرد: بستن شبکههای اجتماعی!
پس از اینکه ترامپ خواستار اعمال خشونت برای شهروندان آمریکایی شد، کاری که پیش از این هم بارها انجام داده بود- توییتر کاور خشونت خود را روی این توییت گذاشت و به این ترتیب مردم پیش از خواندن توییت ترامپ با هشدار مواجه میشدند. در عینحال بعد از خواندن توییت ترامپ نمیتوانستند آن را لایک کنند یا پاسخی به آن بدهند.
برند این توییت را در دستهی توییتهایی طبقهبندی کرد که با ستایش خشونت، قوانینش را نقض کردهاند. این اولین بار است که توییتر به این شکل قوانینش را در مورد یکی از هشت کاربر پرفالوئرش اعمال میکند.
ترامپ این توییت را در سومین شب تظاهرات و واکنش مردم به خشونت و نژادپرستی منتشر کرده بود. واکنشهایی که در پاسخ به قتل فلوید به دست پلیس سفیدپوست آمریکا رخ داده بود.
توییتر با حفظ پیام در بسترش، مکالمهای را آغاز کرد. ترامپ و یارانش از سانسور شکایت داشتند و بارها دربارهاش نوشتند اما پیام توییتر ارسال شده بود. برند میخواست کاربرانش چهرهی واقعی ترامپ را بدون سانسور ببینند. توییتر میتوانست توییت را مانند توییتهای مشابه دیگر حذف کند، اما این کار باعث میشد علاقه به این بحث بیشتر شود و مکالمهها به جای توجه به خشونت ترامپ، به مسالهی حذف پیام بپردازد. توییتر همچنین میتوانست حساب (اکانت) ترامپ را به خاطر نقض چندبارهی قوانین مربوط به ترویج خشونت، گمراهکردن مردم دربارهی بهداشت و سلامت عمومی و همچنین حق رای، کلا حذف کند.
تنها چند روز قبل از این ماجرا باز هم بین توییتر و ترامپ نزاعی رخ داده بود؛ توییتر برای نخستین بار برچسب راستیآزمایی را زیر توییت ترامپ دربارهي راهدادن گذاشته بود و همین مساله رنجش ترامپ و هوادارانش را به دنبال داشت. در این راستیآزمایی توییتر کاربران را به بررسی درستی محتوای توییت دعوت میکرد. بنا به نظر مدیران توییتر، توییت ترامپ حاوی اطلاعات نادرستی بود که مردم را به گمراهی میکشاند.
با این حال کسانی هم هستند که باور دارند توییتر میتوانست این اقدامات را در انتخابات پیشین نیز انجام دهد و این سختگیری را از جانب این برند کمی عجیب میدانند.