خبر

Dole: بسته بندی از پوست موز و آناناس

ام بی ای نیوز: شرکت مواد غذایی Dole با حذف پلاستیک های مبتنی بر سوخت فسیلی و جایگزینی آن ها با برخی قطعات گیاهی که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند و همچنین با کندن پوست موز ها و آناناس ها از آن ها برای بسته بندی مواد غذایی بهره خواهد برد.به عنوان بزرگ ترین تولید کننده میوه و سبزیجات در سرتاسر جهان، Dole تایید می کند که مسئولیتش بررسی راه های کاهش حجم ضایعات مواد غذایی است. طبق گفته سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، یک سوم از محصولات کشاورزی در دنیا به دلیل صدمات، خرابی ها، لهیده بودن یا بیش از حد «زشت» بودنشان مصرف نمی شوند.منابع زیادی در دنیا وجود دارند که می توان به خوبی از آن ها استفاده کرد، بنابراین، Dole در تلاش است تا در قالب یک ماموریت خاص، علاوه بر دستیابی به هدف خود یعنی به صفر رساندن انتشار کربن خالص تا سال ۲۰۳۰، به رویایش یعنی متوقف کردن روند تولید ضایعات مواد غذایی نیز جامه عمل بپوشاند.این شرکت در ادامه بر روی تبدیل باقی مانده های مواد خوراکی مثل هسته های آناناس به میان وعده و پودر خوراکی کار کند که منابعی غنی از ویتامین سی و منگنز به شمار می روند. به علاوه دیگر شکل های ضایعات غذا به عنوان منابع برق مورد بررسی قرار می گیرند.صرف نظر از تلاش برای کمرنگ کردن ردپای خود در زمینه انتشار کربن، Dole سعی می کند تا موفق به حذف قند های فرآوری شده از پیشنهاداتش گردد و ضمن شفاف سازی بیشتر در عرصه کسب و کار، سطح تغذیه یک میلیارد نفر در سرتاسر جهان را بالا ببرد. همه این وعده ها بخش هایی از چشم انداز و طلوع روشن بلندپروازانه تمام اقدامات نوآورانه شرکت را تشکیل می دهند.پیر لوییجی سیگیسموندی، رئیس شرکت در قالب یک بیانیه مطبوعاتی گفت: وعده ما قلب کره زمین و مردم را در کانون همه اقداماتمان قرار می دهد.مرضیه فروتنwww.designtaxi.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا