خبر

با “طبرستانی‌ها” کارِ کارستانی ها شروع شد

هفته فيلم مستند كارستان“، با نمایش فیلم «طبرستانی‌ها» در دانشكده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبايی، شروع به کار کرد. «مجموعه مستندهای کارستان» با حضور دکتر بابک علوی، دکتر حمیدرضا ارباب و مهندس علی عرب‌زاده، دانشگاهیان، خبرنگاران و شخصیت‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی از سوی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در حال برگزاری است. پنج فیلم محتوای این مجموعه مستند را تشکیل می دهد. پنج فیلمی که در همگی آنها زندگی کاری و شخصی کارآفرینان بزرگی از کشورمان از نزدیک به تصویر کشیده شده است.

در اولین فیلم به نمایش درآمده از این مجموعه یعنی طبرستانی ها؛ زندگی چند مهندس جوان که با هم دوست بودند و در سال ۱۳۶۲ در بحبوحه جنگ و مشکلات پس‌از انقلاب، یک کارخانه ریخته‌گری فولاد در نزدیکی ساری احداث می‌کنند به تصویر کشیده شده است. هدف این دوستان برای شروع کار و بعد کسب درآمد برای خود و دیگران از طریق تولید بوده است. آن‌ها نام خود را طبرستانی‌ها گذاشتند.
طبرستانی‌ها در طول سالیان گذشته توانسته‌اند با کمک یکدیگر و از طریق رهبری اشتراکی بر مشکلات خود که ناشی از بحران‌های اقتصادی کشور بود، غلبه کنند. آن‌ها کارخانه فولاد طبرستان را توسعه دادند و در چند منطقه دیگر کشور نیز کارخانه‌های مختلف تاسیس کردند. طبرستانی‌ها سال‌هاست که جمع دوستانه و خانوادگی خود را حفظ کرده‌اند. آن‌ها اکنون به سن بازنشستگی رسیده‌اند و به فکر آینده مجموعه خود هستند.

فیلم مورد نظر با سفر غلامرضا رسولیان (مدیرعامل فولاد طبرستان) برای بازدید از کارخانه آغاز می‌شود. در طول فیلم با تک‌تک طبرستانی‌ها در فضایی صمیمانه آشنا و نقش آن‌ها را در رشد و توسعه‌ی فعالیت‌هایشان درمی‌یابیم. فیلم همچنین می‌کوشد تا روابط دوستانه طبرستانی‌ها را به تصویر بکشد.
فیلم «طبرستانی‌ها» به کارگردانی محسن عبدالوهاب، الهام‌بخش کارآفرینان جوانی ست که این روزها در کشورمان با مشکلات فراوانی برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند.
لازم به ذکر است این مجموعه مستند به تهیه‌کنندگی مجتبی میرتهماسب و با مشاوره رخشان بنی‌اعتماد در بخش خصوصی تولید شده است. همچنین هفته فیلم مستند کارآفرینی با نمایش فیلم «پازلی‌ها»، «پنبه تا آتش»، «شاعران زمین»، «مادر زمین» و «بنیان‌گذار محک» تا آخر این هفته ادامه دارد. علاقه‌مندان به تماشای فیلم‌های کارستان می‌توانند برنامه هفته اكران این مستندها را در شبكه‌های اجتماعی و وبسايت بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان و وبسايت كارستان به آدرس www.karestanfilm.com دنبال كنند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا