خبر

دورهمی فعالان صنعت غذا در نمایشگاه گلفود دبی

بازیگران صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در نمایشگاه گلفود دبی، یکی از مهم‌ترین رویدادهای سالانه‌ی حوزه‌ی محصولات غذایی و آشامیدنی با هم تجدید دیدار کردند.

حضور بیش از ۵۵۰۰ شرکت در گلفود دبی

بیش از ۵۵۰۰ شرکت از بالغ بر ۱۹۰ کشور جهان، در این رویداد که از ۲۹ بهمن تا ۳ اسفند ۱۴۰۳ در شهر دبی برگزار شده و جامع‌ترین ویترین صنعت غذا و نوشیدنی جهان نامیده می‌شود، صاحب غرفه هستند تا اهدافی چون انجام معاملات، ارتقای دانش و شبکه‌سازی را دنبال کنند.

برندهای ایرانی در گلفود دبی

نهادهایی مثل اتاق تهران، کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، خانه‌ی صنعت و معدن و تجارت ایران و انجمن صنایع گوشت ایران از این نمایشگاه پشتیبانی کرده‌اند تا طعم‌های ایرانی را در عرصه‌ی بین‌المللی عرضه کنند. برندهای نام‌آشنایی مثل زرماکارون، گلستان، تک‌ماکارون و دامداران نیز در این گردهم‌آیی حضور دارند.

محصولات و خدمات ارائه شده در گلفود

نمایشگاه گلفود طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات را در حوزه‌های غذا و نوشیدنی، تجهیزات و فناوری‌ها و نوآوری در مواد اولیه ارائه می‌دهد و بر موضوعاتی چون سازگاری با محیط زیست، تولید هوشمند و مصرف آگاهانه تمرکز دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا