مصاحبه

صدای موفقیت: راهنمای پادکست تبلیغاتی برای برندها و کسب‌وکارها

پادکست به عنوان یک ابزار تبلیغاتی می‌تواند یک بازوی قوی برای برندها باشد. با توجه به محبوبیت روز افزون پادکست‌ها و تاثیر آنها بر مخاطبان، استفاده از این وسیله به عنوان یک کانال تبلیغاتی موثر مطرح شده است. «خانه مدیا» در همکاری با پادکست «چیزکست» یک فضای تبلیغاتی متفاوت را برای برندها فراهم کرده است. در گفتگویی با «پانته‌آ رئوفی مدیر واحد رسانه‌های آنلاین خانه مدیا» به بررسی این همکاری پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

درباره پادکست چیزکست برایمان بگویید؟
چیزکست یک پادکست تاریخی است که در آن درباره تاریخچه هر چیزی که بشر استفاده کرده و روی زندگیش تاثیر گذاشته، صحبت می‌شود. مثل: کچاپ، تیشرت، بستنی و غیره. محتوای تولیدی و منتشر شده در این پادکست، ساده و روان است و به راحتی با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کند.

درباره همکاری چیزکست و خانه مدیا برایمان بگویید؟

پادکست چیزکست از سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرده و تا به امروز بیش از ۱.۵ میلیون بار شنیده شده است. چیزکست جز معدود پادکست‌های فارسی است که اینگیجمنت شنونده همچنان با آن قوی باقی مانده و توانسته نسبت شنونده‌ها به مشترکین را در تمام اپیزودها بالا نگه دارد. همکاری چیزکست با خانه مدیا از اواسط فصل سوم چیزکست آغاز شده و این همکاری به شکل فروش فضای تبلیغاتی و واگذاری اجرای امور تبلیغاتی و اسپانسرشیپ به خانه مدیاست. محتوای تولیدی و محتوای تبلیغاتی از طرف تیم چیزکست تهیه شده و خانه مدیا وظیفه هماهنگی و اجرای امور اسپانسرهای اپیزودهای چیزکست را به عهده دارد.

این همکاری چه ابعادی داشته و چه دستاوردهایی برای دو طرف به همراه داشته است؟
خانه مدیا از بهار سال جاری مجری فروش فضای تبلیغاتی اپیزودها فصل سوم چیزکست بوده است ( هر اپیزود به طور میانگین ۳۵ هزار بار شنیده شده است) خانه مدیا برای فصل چهارم نیز همکاری خود را با ۱۴ اپیزود ادامه خواهد داد و امکان تولید اپیزود با موضوعات اختصاصی به سفارش برند را نیز وجود دارد. با توجه به وفاداری بالای شنونده‌های چیزکست و اعتبار خانه مدیا اسپانسرهای اپیزودها از این همکاری نتایج مثبتی گرفتند و اهداف کمپین‌هاشان به خوبی به مرحله اجرا رسیده است. بزرگترین دستاورد این همکاری برای چیزکست شکل گرفتن یک سیستم مدیریت اسپانسر منظم، دقیق و قابل اعتماد بوده که هم به بهینه سازی پروسه تولید کمک می‌کند و هم زمینه لازم برای همکاری با برندهای مطرح و خوشنام را فراهم می‌کند و خانه مدیا نیز با هدف گسترش رسانه‌های خود در حوزه دیجیتال به فعالیتش ادامه می‌دهد.

تبلیغات در پادکستها برای برندها چه دستاوردهایی خواهد داشت؟
تبلیغات در پادکستها هم در مقیاس کوتاه مدت و هم در مقیاس بلند مدت دستاوردهای قابل توجهی دارد. در مقیاس کوتاه مدت؛ با توجه به ارتباط نزدیک بین شنونده و مجری پادکست و تمرکز بالای شنونده نسبت به محتوای پادکست (در مقایسه با پست‌های شبکه‌های اجتماعی) تیزرهای تبلیغاتی برندها که با توجه به اهداف کمپین‌های مختلف آنها تهیه شده در حالی به گوش شنونده می‌رسد که انگار یک دوست دارد براشان از آن کمپین و آن برند می‌گوید. در نتیجه پادکست برای برندها تاثیرگذاری بالاتری خواهد داشت و هم در زمینه افزایش آگاهی مخاطبان و هم برای کمپین‌های تبلیغاتی فروش محور مفید و پربازده خواهد بود. در مقیاس بلند مدت، با توجه به مادالعمر بودن تیزرهای تبلیغاتی در اپیزودهای پادکست‌ها، در هر زمانی در آینده اگر اپیزود مورد نظر شنیده شود برندِ اسپانسر تبلیغ می‌شود. بدون اینکه هزینه اضافی‌ای پرداخت کرده باشد. در نتیجه به عنوان مثال اگر شما سال
پیش اسپانسر یک پادکست با ۱۰ هزار شنونده شده بودید و برای ۱۰ هزار شنونده هزینه کرده بودید، امروز که همان پادکست ۵۰ هزار شنونده دارد تبلیغ شما در آن اپیزود همچنان در حال شنیده شدن است و شما هیچ هزینه اضافی بابت ۴۰ هزار شنونده اضافه پرداخت نکرده و نخواهید کرد.

و در انتها چرا برندها باید پادکست را در تبلیغات خود در نظر بگیرند؟

امکان هدف گیری طیف گسترده ای از مخاطبین و قابلیت شنیده شدن در هر زمان و هر مکان، بازدهی بالاتر به علت ساختار غیر تبلیغاتی و فرمت پیشنهاد گونه‌ي تبلیغات پادکستی، تمرکز حواس شنونده روی صدای گوینده در زمان شنیدن تبلیغ، ارتباط نزدیک و ارگانیک بین گوینده و شنونده به علت شنیده شدن پادکست در پس زمینه‌ی اتفاقات روزمره، آشنایی قبلی شنونده ی پادکست با تکنولوژی و خرید آنلاین، تیزرهای تبلیغاتی غیر تشریفاتی و صمیمانه که با لحن همیشگی راوی روایت می‌شوند و تبلیغ دائمی در اپیزود مورد نظر بدون هزینه اضافی، از مزیت‌های پادکست است که برندها می‌توانند در تبلیغات از آنها استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا