کمپین اویلا این روزها با محوریت بدون پالم بودن محصول روغن سرخ کردنی این برند توجه مخاطبانی که سلامت مواد غذایی برایشان اهمیت دارد را به خود جلب کرده است.
محصولات غذایی سلامت محور از جمله مواردی هستند که در تبلیغات سهم بالایی را به خود اختصاص میدهند. البته شاید نگرانی ها و دغدغه هایی که مخاطبان برای تهیه ی مواد غذایی ارگانیک و سالم دارند باعث شده تا تولید کنندگان به سمت ارائه و تولید اینگونه محصولات حرکت کنند.
طی سالهای اخیر موضوع استفاده از پالم درتولید برخی مواد غذایی نظیر انواع لبنیات و روغن ها و… موضوعی جنجالی د ررسانه ها شده بود و مهمتر از همه اینکه برندها یکی یکی در تبلیغات گسترده نسبت به استفاده از پالم واکنش نشان داده و کاربرد آن را در محصولات خود نفی کردند.
اما اخیراً در تبلیغات محیطی و تلویزیونی اویلا اولین روغن سرخ کردنی بدون پالم را به مخاطبانش معرفی میکند، از آنجا که این موضوع هم درحوزه ی تبلیغات و هم درعرصه ی سلامت جامعه اهمیت داشت در گفتگویی با مصطفی بصیری، مدیر ارتباطات و تبلیغات صنایع غذایی کورش به این موضوع پرداخته شده است که آنچه در ذیل میخوانید حاصل این گفتگو است:
لطفا درمورد ویژگی هایی خاص محصول که منجر به تبلیغات شده توضیح دهید؟
درابتدا باید گفت پالم به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت برای سرخ کردن مواد غذایی در روغن های موجود دربازار استفاده میشود و یکی از نشانه های وجود این ماده در روغن های خوارکی ته نشین شدن آن است به خصوص اگر در محیط خنک سرد یخچال قرار بگیرد که به شکل مشخص تری قابل تشخیص است.
اما روغن سرخ کردنی اویلا برای اولین بارعاری از پالم تولید شده و به دلیل مسولیت اجتماعی که شرکت در رابطه با تولید محصولات سلامت محور و حفظ سلامتی مخاطبان خود داشته این ماده غذایی سالم روانه بازار شد.
تبلیغ و معرفی چنین محصولی چه ویژگی هایی داشت و کدام رسانه ها موثرتر بودند؟
ایجاد ارتباط با مخاطب دغدغه اصلی ما بود که سعی شد به نوعی با روش مقایسه ای این کار انجام شود، به این صورت که با استفاده از تصاویر و عبارت های شعاری سعی کردیم مخاطب را به قیاس بین دوسبک زندگی سالم با محصولات سلامت محور و نقطه ی مقابل آن دعوت کنیم و در نهایت نتیجه گیری و انتخاب برعهده خود او باشد.
شعاری که برای معرفی بهتر و ملموس محصول انتخاب شد این بود که “هرگز ته نشین نمیشود” که مشخص ترین ویژگی ظاهری و قابل تشخیص روغن سرخ کردنی بدون پالم است.
در واقع برای شرکت تولید و تبلیغ چنین محصولی بر اساس اهداف مسولیت اجتماعی بود که روی سلامت افراد جامعه تاثیر مستقیم دارد و هدف ترویج فرهنگ محصول مفید و سالم و در نهایت پیشنهاد آن به مخاطبان بوده است.
وی درمورد انتخاب رسانه های موثر گفت: با توجه به اینکه این کمپین ۳۶۰ درجه و کامل بود لذا سعی کردیم در زمانهای مختلف و بر اساس تاکتیک انتخاب شده از همه ی رسانه ها استفاده کنیم. البته استدلال این بود که هر رسانه مخاطبان خاص خود را دارد و لذا پوشش دهی تلویزیون در جای خود توانست مخاطبان زیادی را همراه کند همچنین تبلیغات محیطی به خاطر گستردگی بیشتر و درکنار آنها شبکه های اجتماعی هریک سهم بالایی درجذب مخاطبان داشت و درنتیجه بازخورد های مناسبی شد از سوی آنها دریافت کردیم.
درکل باید گفت: دراین کمپین در ایجاد ارتباط با مخاطب و تاثیر گذاری تجربه ی موفقی شکل گرفت که نتیجه ی برنامه ریزی مارکتینگی و نگاه اجتماعی به محصولات سلامت محوربا تکیه بر شعار “دوستدار قلب شما” که طی سالهای گذشته مورد نظر بود و مردم را به جای استفاده از روغن های جامد به سمت مصرف روغن مایع دعوت میکرد.
البته تبلیغات ما در رسانه تلویزیون از بعد زمانی بیشتر بود و این رسانه موثرتر عمل کرد به خصوص در برنامه هایی که مخصوص آشپزی و تهیه غذا بود بازخورد خوبی داشتیم و در رسانه محیطی نیز طیف گسترده ای پیام را دریافت کردند و تبلیغ خوب دیده شد و شعار اولین روغن سرخ کردنی بدون پالم گویا و موثر در این رسانه بازخوردهایی خوبی به همراه داشت.
و به نظر من وقتی حرفی برای گفتن وجود داشته باشد فضای مجازی نیز به عنوان رسانه ای با قدرت و شدت در یک کمپین موفق آمیز عمل کرد.
به هرحال جایی که محصولی تبلیغ می شود باید به این موضوع مهم توجه داشت که ظرفیت یک کالا و یا محصول برای ارئه چه اندازه است، وقتی موضوعی برای ارائه وجود داشته باشد کمپین تبلیغاتی میتواند اثر گذار و موفق باشد.