خبر

هات داگ گیاهی Ikea، گزینه غذایی برای حفظ بیشتر محیط زیست

ام بی ای نیوز: Ikea هدف خود را الهام بخشیدن به مردم برای اتخاذ سبک زندگی سالم و پایدار از طریق مواد غذایی پیشنهادی اش تعیین کرده است.این شرکت تولید کننده اسباب و اثاثیه منزل به طور رسمی رونمایی از هات داگ گیاهی خود در منوی غذای Bistro ایکیا را کلید زده است. هدف شرکت استفاده از مواد اولیه بیشتر با مبنای گیاهی در قالب پیشنهادهای غذایی مقرون به صرفه و خوشمزه است.طعم این هات داگ گیاهی حافظ محیط زیست مورد آزمایش های متعددی قرار گرفته است. در قالب یک بیانیه مطبوعاتی Ikea توضیح داد که نتیجه کار یک هات داگ خوشمزه با استفاده از مواد اولیه ای نظیر کلم، عدس قرمز، هویج و زنجبیل است که مقدار گاز دی اکسید کربن منتشر شده از آن تقریبا ۷ برابر کمتر از هات داگ کلاسیک خواهد بود.به گفته مابکل لا کور، مدیر عامل Ikea Food Services AB، مسئولیت Ikea تولید غذای حافظ محیط زیست است که برای کره زمین خوب خواهد بود.وی افزود که این گزینه های غذایی مفید و زیست پذیر باید خوشمزه باشند. Ikea به این دلیل از هات داگ گیاهی خوشمزه خوشش می آید که طراحی محصول فوق به منظور خدمت رسانی به طیف وسیعی از مصرف کنندگان مانند وگان ها و افرادی با رژیم گیاهی انعطاف پذیر رخ داد. در همین حین، این شرکت به دیدگاه موسس خود، اینگوار کامپراد، در ارتباط با طرح پیشنهاد ارائه محصولات قابل اعتماد و در عین حال مقرون به صرفه به عموم مردم وفادار می ماند.هات داگ گیاهی آگوست ۲۰۱۸ در فروشگاه های Ikea در سرتاسر اروپا عرضه شد و سپتامبر امسال به فروشگاه های خود در ایالات متحده آمریکا می رسد. دیگر شعبه های Ikea در همه جای جهان در سال ۲۰۱۹ به این غذای جدید دسترسی خواهند یافت.مترجم: مرضیه فروتنwww.designtaxi.comیکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا