شرکت فرآورده های گوشتی رباط کریم در سال ۵۶ متولد و در سال ۶۲ محصولات تولیدی خود را بصورت رسمی با برند رباط به بازار عرضه کرد.
موسس شرکت، دکتر واغیناک قازاریان، استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، مدیر پروژه اولین کارخانه جوجه کشی در ایران در شهر کرمانشاه، رئیس سازمان شیر قبل از انقلاب، موسس انجمن فرآورده های گوشتی ایران و تدوین کننده استاندارد ملی سوسیس و کالباس است. در سفری به این کارخانه، بازدیدی از فرآیند تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی رباط داشتهایم.
کمتر از یک دقیقه