
«باریستا تویی» کمپین رئیس به مناسبت روز جهانی قهوه بود؛ تجربهای مشارکتی که با هدف نزدیکتر کردن مخاطب به دنیای پشت هر فنجان طراحی شد. در این رویداد، شرکتکنندگان از جایگاه مشتری به پشت کانتر رفتند و در کنار باریستاهای رئیس، فرایند آمادهسازی نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو را از نزدیک تجربه کردند و خودشان در نقش باریستا قرار گرفتند.
این کمپین با رویکرد Experiential Marketing طراحی شد تا ارتباط مخاطب با برند از دریافت یک پیام تبلیغاتی فراتر برود و به یک تجربه مستقیم و ملموس تبدیل شود؛ تجربهای که مهارت، دقت و جزئیات موجود در فرایند تهیه قهوه را به بخشی از ارتباط برند با مخاطب تبدیل میکرد.
«باریستا تویی» طی دو روز برگزار شد و با استقبال مخاطبان و تکمیل ظرفیت همراه بود. این کمپین تلاشی برای تقویت Brand Engagement از طریق مشارکت واقعی مخاطب بود؛ جایی که مخاطب نه صرفاً بیننده، بلکه بخشی از تجربه برند میشود و ارتباطش با آن از مسیر تعامل، تجربه و خاطره شکل میگیرد.




