مصاحبه

گفت‌وگو با ایمان بخشعلی، مدیر کسب‌وکار پین‌دیس/پین‌دیس سه ساله شد

پین‌دیس سه‌ساله شد؛ به همین مناسبت، ام‌بی‌ای نیوز در گفت‌وگویی ویژه با ایمان بخشعلی، مدیر ارشد کسب‌وکار پین‌دیس، مسیری را مرور کرده است که این مجموعه از ایده‌های اولیه تا دستیابی به جایگاه فعلی طی کرده است.

بخشعلی در این گفت‌وگو به تشریح مسئله‌ای می‌پردازد که پین‌دیس با هدف حل آن در بازار خرده‌فروشی B2B متولد شد و خلأیی را که این کسب‌وکار برای پر کردن آن شکل گرفت، واکاوی می‌کند. او همچنین از تصمیم‌های استراتژیک و عواملی می‌گوید که پین‌دیس را از مقیاس فروش چند میلیون‌تومانی به مرحله سوددهی رساندند. در این میان، نقش نوآوری و خلاقیت در مدل عملیاتی پین‌دیس، مزیت‌های رقابتی متمایز این مجموعه و برنامه‌های کلان آن برای رشد و توسعه خدمات در آینده، از دیگر محورهای اصلی این گفتگوست.

علاوه بر این، در این گپ‌وگفت نگاهی ویژه به آخرین کمپین پین‌دیس شده است؛ کمپینی که بازتاب‌دهنده رویکرد جدید این مجموعه در ارتباط با مخاطبان و جایگاه‌سازی در بازار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا